Tjejmilen - alla klienter stolta i mål!

 

 

Lördagens tjejmil var verkligen en folkfest. Vädret var på topp. Alla fantastiska tjejer och kvinnor såg taggade och glada ut.

 

Jag kunde tyvärr inte delta själv, som planerat. Jag hade en vilopuls på 20 slag högre än min normala vilopuls - såklart kände jag mig risig - men man vill ju så gärna - då är det bra att få svart på vitt - man ska inte ducka för fakta. Att träna med infektion i kroppen är inte bra alls!

 

Men mina klienter kom till start. En efter en gick de i mål. Underbart att se deras glada stolthet; 10km - en sträcka som ingen av dem trodde sig klara av att springa innan vi började träna tillsammans.Grattis igen säger jag stolt till er alla!

 

Dessutom, After Work om löpning 19:e oktober är fullt. Riktigt roligt att konstatera att det finns fler kvinnor därute som gärna tar sig tid att en kväll efter jobbet lyssna på Petra och Ellinor och deras tankar kring löpning. Desutom ska vi äta Lindas goda mat på Lindas mat. En superkväll!

 

 

Maria

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln