Pepp

Vad blir man peppad av? Ibland,vissa dagar,vissa träningspass så blir det inte mer än en vacker tanke. Varför...man vill ju, man vet ju att man mår så bra när det är klart - ändå så kommer allt ivägen och plötsligen borde man gå i säng.

 

Ett sätt att komma runt det kan vara att i alla fall byta om, ta på sig träningskläder ett par joggingskor. Visst, man kan ändå hamna i allt annat utom i sitt tänkta träningspass....men inte så ofta.

 

Om man nu ändå inte kommer iväg ut genom dörren, kan ett bra sätt vara att sätta sig på golvet och lungt strecha lite...övergå i lite magövningar....göra armhävningar...och plötsligt kommer lusten tillbaka - man vill mer. Man kommer iväg.

 

Jag brukar titta in på SvD och deras marathonblogg som Petra Månström skriver när jag inte får motivationen att gå från tanke till handling. En stund senare vill jag ut och träna.

 

Men mitt i allt detta hurtfriska peppande som jag försöker förmedla ska man också påminna sig om att OM det inte blir idag så kan morgondagen vara den rätta dagen.

 

Maria

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lina » Fredagsmys. :  ”Hej Maria och Torbjörn! Vilken härlig ton ni har på er hemsida, jag sitter och f..”

  • susanne salmén » Träningsresan:  ”Jättejättefin hemsida med toppenresor ! Jag tror jag kommer på alla :) Varm Kra..”

  • Marianne Berlin » Vad är det som händer? :  ”Hm, har artros, aldrig svullen av den. Haft som knivar och opererats. Slagit i k..”

  • Annika Stålfjäll Reinert » Vad är det som händer? :  ”Så är det! Vi får inte glömma att vanligt friskt åldrande även innefattar viss v..”

  • Ingrid » Jag har fyllt år!:  ”Grattis! ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln