Vara den man är!

Vem är jag som PT? Klart jag får frågan ibland,och klart svaret både är lätt och långt.

 

Jag vill verkligen att min klient ska känna att hon står i fokus, det är INTE jag och min träning, min kunskap,mina mål, mina lopp, min styrka eller min förmåga som ska ta plats - det är DU och allt ditt som är mitt focus. Jag vill att du ska känna att du får vara den du är och bli den du vill.

 

Säkert är det vad många PT skulle skriva under på. Men jag vet och du vet att så är det inte alltid i verkligheten.

 

OM man vill nå sina mål ska man inte vara rädd för att lyssna på hur andra gör, vad andra tycker och vad andra tänker.

 

Jag har en del som inspirerar mig,bland dem finns Jonas Colting. Jag tycker att han är härligt frispråkig, jag kanske inte alltid tycker som honom - men jag tycker verkligen om det mesta han formulerat som har med träning att göra och dessutom har han en hel del åsikter om mat.

Bra åsikter. Läs denna krönika om mat

 

Har du inte bokat in dig hos mig så ring mig- det blir det tider lediga eller så kan du på tider som ingen annan valt. Tveka inte.

 

Maria

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lina » Fredagsmys. :  ”Hej Maria och Torbjörn! Vilken härlig ton ni har på er hemsida, jag sitter och f..”

  • susanne salmén » Träningsresan:  ”Jättejättefin hemsida med toppenresor ! Jag tror jag kommer på alla :) Varm Kra..”

  • Marianne Berlin » Vad är det som händer? :  ”Hm, har artros, aldrig svullen av den. Haft som knivar och opererats. Slagit i k..”

  • Annika Stålfjäll Reinert » Vad är det som händer? :  ”Så är det! Vi får inte glömma att vanligt friskt åldrande även innefattar viss v..”

  • Ingrid » Jag har fyllt år!:  ”Grattis! ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln