Att våga ha ett mål!

Som PT möter jag klienter med olika mål. Häromdagen träffade jag åter en klient som haft uppehåll under sommaren, hon har varit bortrest. Hon är äldre, + 69, har sjukdomen kol med allt vad det innebär, men hon har ett mätbart mål. Förra sejouren ville hon öka sin balans och benstyrka för att komma i sin båt utan problem. Denna gång ser målet annorlunda ut - orka lite raskare promenader. Jag tycker det är underbart att ge henne den funktionella träning som får henne att nå sitt mål. Vad vi gör? Yrkeshemlighet :)

 

Våga du med. Sätt ett mål. Börja träna. Ring mig om du behöver hjälp.

 

 

Maria

Etiketter: träning pt mål kol mod

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lina » Fredagsmys. :  ”Hej Maria och Torbjörn! Vilken härlig ton ni har på er hemsida, jag sitter och f..”

  • susanne salmén » Träningsresan:  ”Jättejättefin hemsida med toppenresor ! Jag tror jag kommer på alla :) Varm Kra..”

  • Marianne Berlin » Vad är det som händer? :  ”Hm, har artros, aldrig svullen av den. Haft som knivar och opererats. Slagit i k..”

  • Annika Stålfjäll Reinert » Vad är det som händer? :  ”Så är det! Vi får inte glömma att vanligt friskt åldrande även innefattar viss v..”

  • Ingrid » Jag har fyllt år!:  ”Grattis! ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln