Vilken lyckad kväll!

Kommentera gärna inlägget:

Det blev så bra som jag trodde! En inspirerande kväll med Petra Månström och Ellinor Björk. Det var en personlig och intressant föreläsning där båda delade med sig av sina erfarenheter. Dessutom var Lindas mat mycket god och alla deltagare intresserade. Nu ska jag hoppa i säng och drömma om morgondagens löpning. Den 9:e november kör vi igen, tyvärr redan fullt men ställ dig på väntelista - för säkert blir det som idag - någon råkar ut för en trist virus.

 

Maria

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lina » Fredagsmys. :  ”Hej Maria och Torbjörn! Vilken härlig ton ni har på er hemsida, jag sitter och f..”

  • susanne salmén » Träningsresan:  ”Jättejättefin hemsida med toppenresor ! Jag tror jag kommer på alla :) Varm Kra..”

  • Marianne Berlin » Vad är det som händer? :  ”Hm, har artros, aldrig svullen av den. Haft som knivar och opererats. Slagit i k..”

  • Annika Stålfjäll Reinert » Vad är det som händer? :  ”Så är det! Vi får inte glömma att vanligt friskt åldrande även innefattar viss v..”

  • Ingrid » Jag har fyllt år!:  ”Grattis! ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln