Nu är jag tillbaka!

Vilken härlig vecka jag haft. Träning och sol kan man sammanfatta det med. Nu tillbaka i vardagen och det är inte heller så tolkigt. Hann med en löprunda i en ljuvlig skog i söndags - passa på innan snön kommer är mitt tips!

 

Jag har funderat en hel del på skador under min utbildningsresa. Eller, snarare har jag funderat på rehab träning. Jag vet inte hur ni ser det men själv har jag alltid kopplat ihop rehab med en suck. Det känns ju inte som träning.....men har jag inte varit lite lat när jag tänkt så? För visst kan man rehabträna och ändå känna att man tränar. Det här ber jag om att få återkomma med.

 

Ha en skön dag och glöm inte att även om du inte tränade igår eller på länge så kan du träna idag.

 

Maria

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lina » Fredagsmys. :  ”Hej Maria och Torbjörn! Vilken härlig ton ni har på er hemsida, jag sitter och f..”

  • susanne salmén » Träningsresan:  ”Jättejättefin hemsida med toppenresor ! Jag tror jag kommer på alla :) Varm Kra..”

  • Marianne Berlin » Vad är det som händer? :  ”Hm, har artros, aldrig svullen av den. Haft som knivar och opererats. Slagit i k..”

  • Annika Stålfjäll Reinert » Vad är det som händer? :  ”Så är det! Vi får inte glömma att vanligt friskt åldrande även innefattar viss v..”

  • Ingrid » Jag har fyllt år!:  ”Grattis! ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln