Träna ute hela året!

 

Idag är det lite grått ute, jag fryser innan jag ens kommit ut. Nu är det mörkt redan på eftermiddagen. Snart kommer det snö. Det blir halt ute. Det är lätt att hitta anledningar till att inte snöra på sig skorna och ta sig ut. Men varför? Om man gillar tanken på att vistas ute någon timme per dag då ska man istället hitta lösningarna på "feltänket". Här får du lite hjälp;

 

1. Idag är det grått ute, jag fryser innan jag ens kommit ut - mulet väder betyder att det INTE är lika kallt som vid klart väder - på med mössa och vantar innan du ens kommit ut - efter 5-10 min ute kommer du att vilja ta av dig vantarna - du är varm.

 

2. Nu är det mörkt redan på eftermiddagen - välj upplysta gator, upplysta spår - använd reflexväst och upptäck hur skönt ensam du är på trottoarer.

 

3. Snart kommer det snö - ja, men innan snön kan du löpa på som vanligt - när snön kommit - kan du löpa på som vanligt - är det halt - köp broddar.

 

4. Det blir halt ute - köp broddar.

 

Här finns en bra text i UNT om att löpträna i ur och skur.

 

Se, nu blev det lättare - lycka till!

 

Maria

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lina » Fredagsmys. :  ”Hej Maria och Torbjörn! Vilken härlig ton ni har på er hemsida, jag sitter och f..”

  • susanne salmén » Träningsresan:  ”Jättejättefin hemsida med toppenresor ! Jag tror jag kommer på alla :) Varm Kra..”

  • Marianne Berlin » Vad är det som händer? :  ”Hm, har artros, aldrig svullen av den. Haft som knivar och opererats. Slagit i k..”

  • Annika Stålfjäll Reinert » Vad är det som händer? :  ”Så är det! Vi får inte glömma att vanligt friskt åldrande även innefattar viss v..”

  • Ingrid » Jag har fyllt år!:  ”Grattis! ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln