10km eller 1h

Lördag och söndag ska jag köra 10km med klienter. Tanken är att ta sig från a-b. Mottot är att kämpa men inte den sista kampen. Jag ser fram emot det här. Det ska bli kul!

 

Jag minner mig också vad som sas på det ena av våra after work - man kan stanna och pusta,man kan gå en bit, man kan löpa snabbare och långsamare det är ändå så att man kan klappa sig på axeln och konstatera när man går i mål; 10km.

 

Med detta vill jag säga sträckan är det sträckan är. Tiden som man behöver för att göra sträckan är en annan sak. Därmed inte sagt att tiden är underordnad. Men tiden får inte avskäcka dig från att vilja pröva den.

 

Vilken sträcka är din sträcka i helgen?

 

Maria

 

 

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lina » Fredagsmys. :  ”Hej Maria och Torbjörn! Vilken härlig ton ni har på er hemsida, jag sitter och f..”

  • susanne salmén » Träningsresan:  ”Jättejättefin hemsida med toppenresor ! Jag tror jag kommer på alla :) Varm Kra..”

  • Marianne Berlin » Vad är det som händer? :  ”Hm, har artros, aldrig svullen av den. Haft som knivar och opererats. Slagit i k..”

  • Annika Stålfjäll Reinert » Vad är det som händer? :  ”Så är det! Vi får inte glömma att vanligt friskt åldrande även innefattar viss v..”

  • Ingrid » Jag har fyllt år!:  ”Grattis! ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln