Feedback

Jag fick ett mail;

 

" Jag vill bara tacka dig Maria! Med dig vid min sida har jag klarat av att ändra en hel del. Dessutom har jag blivit stark - för gud vad svag jag var när vi träffades. Jag har fått bättre kondition, eller ska jag säga att jag fått kondition, för innan jag träffade dig sprang jag inte 10km. Alla mål som jag satt upp har jag nått. Men det fanns ett mål som jag inte vågade berätta om för dig, jag tyckte det var fånigt. Nu ska jag berätta: ÄNTLIGEN slipper jag känna hur låren liksom gnider mot varandra när jag går - du ska veta att jag längtar efter sommaren och att bära kjol! Det pratas så mycket om tider,sträckor, viktminskning etc - för mig som på många sätt overträffat mig själv genom att klara av 10km, 10 armhävningar och dessutom minskat i vikt är ändå detta med låren det som får mig att njuta och stolt sträcka på mig. Jag ville bara säga det. Ha en bra dag, vi ses på onsdag."

 

 

Jag säger bara; Underbart att läsa detta mail :) och jag tänker att kanske kan du som läser detta blir peppad.

 

Maria

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lina » Fredagsmys. :  ”Hej Maria och Torbjörn! Vilken härlig ton ni har på er hemsida, jag sitter och f..”

  • susanne salmén » Träningsresan:  ”Jättejättefin hemsida med toppenresor ! Jag tror jag kommer på alla :) Varm Kra..”

  • Marianne Berlin » Vad är det som händer? :  ”Hm, har artros, aldrig svullen av den. Haft som knivar och opererats. Slagit i k..”

  • Annika Stålfjäll Reinert » Vad är det som händer? :  ”Så är det! Vi får inte glömma att vanligt friskt åldrande även innefattar viss v..”

  • Ingrid » Jag har fyllt år!:  ”Grattis! ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln