Skadad!

Du kanske blivit förkyld igen. Du kanske känner av den där kroppsdelen så mycket att du inte kan träna som du vill. Dina kollegor och folk där hemma suckar - någon kostar på sig en skadeglad kommentar. Du misströstar själv.

 

Det är då du ska påminna dig om att du inte är "sjuk" utan skadad. Sedan ska du påminna dig om alla historier om skador som du fått dig till livs via sportprogram. Då får du styrka. Du inser att du inte ska skämmas eller gräva ned dig eller tro att du satt din sista potatis.

 

Du ska istället fokusera på bli återställd.Du ska fokusera på vad du kan göra, vad du vill göra och sedan hur du ska ta dig dig dit.

 

Vips ser det ljusare ut och du kan ignorera dem som tar energi från dig.

 

Just nu har jag fyra klienter som är skadade. Dessa klienter vill jag med denna blogg hylla för de just nu fokuserar på att bli återställda.

 

Maria

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lina » Fredagsmys. :  ”Hej Maria och Torbjörn! Vilken härlig ton ni har på er hemsida, jag sitter och f..”

  • susanne salmén » Träningsresan:  ”Jättejättefin hemsida med toppenresor ! Jag tror jag kommer på alla :) Varm Kra..”

  • Marianne Berlin » Vad är det som händer? :  ”Hm, har artros, aldrig svullen av den. Haft som knivar och opererats. Slagit i k..”

  • Annika Stålfjäll Reinert » Vad är det som händer? :  ”Så är det! Vi får inte glömma att vanligt friskt åldrande även innefattar viss v..”

  • Ingrid » Jag har fyllt år!:  ”Grattis! ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln