Charlotte Kalla och jag.

Det finns ingen tid som är rätt tid för att bli förkyld. Det finns heller ingen annan än den som är förkyld som vet hur surt det är eller vad det man missar kostar.När man själv är frisk så så klappar man varsamt de som är sjuka och säger något i stil med att nu ska du vila så blir du snart frisk. Och man vilar. Och man sover. Och man dricker the. Och man jobbar med att inte stressa upp sig. Och man vilar mer. Och man tar till med huskurer. Och man sover.

 

Det kunde kanske tyckas att det är förmätet att likställa sig med Charlotte Kalla som jag nu gör. Men jag gör det ändå. Det känns liksom bättre att ligga matt samtidigt som Charlotte Kalla än att ligga matt helt själv. För alla som jag känner har redan haft den här förkylningen. Det är jag och delar av skidlandslaget som prickat fel.

 

 

För mig är det inte Tour de ski som ligger pyrt till. För mig är det min egen träning jobbtimmar som PT samt familjens årliga julpokal ( fysisk tävling julafton klockan 10.00) som i nyss nämd följd har fallit bort eller kanske ska falla bort.

 

 

Dagens ogilla är därför virus i allmänhet och virusar som drabbat mig och Charlotte Kalla i synnerhet.

 

Maria

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lina » Fredagsmys. :  ”Hej Maria och Torbjörn! Vilken härlig ton ni har på er hemsida, jag sitter och f..”

  • susanne salmén » Träningsresan:  ”Jättejättefin hemsida med toppenresor ! Jag tror jag kommer på alla :) Varm Kra..”

  • Marianne Berlin » Vad är det som händer? :  ”Hm, har artros, aldrig svullen av den. Haft som knivar och opererats. Slagit i k..”

  • Annika Stålfjäll Reinert » Vad är det som händer? :  ”Så är det! Vi får inte glömma att vanligt friskt åldrande även innefattar viss v..”

  • Ingrid » Jag har fyllt år!:  ”Grattis! ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln