Blogga eller träna....

Det man vet är att tiden är begränsad. Därför ska man lite snällt klappa sig på axeln när man inte hinner med allt vad man vill hinna med.

 

Jag tänker en hel del på att flera av de kvinnor jag möter signalerar att de inte hinner med sig själva så som de vill hinna med sig själva. Det är en hel del snack om att hinna med att leva upp till vad andra förväntar sig.

 

Ett sätt att hantera det är ju att motionera. Men även det kan plötsligen bli ett krav. Man har lovat sig själv att träna x antal ggr i veckan. Men får inte till det. Man känner sig misslyckad. Man inser att man betalar en avgift varje månad till träning som man inte genomför.

 

Mitt råd är att öka långsamt. Börja med att träna en gång mer i veckan än vad du gör nu. Det betyder att om du inte tränar alls - börja med att få till 1h träning i veckan. Får du rutin i det så kommer det inte vara så märkvärdigt att hitta timme nummer två.

 

Läs gärna om vad alla andra presterar men jämför dig inte med någon annan än dig själv.

Lova mig det! När du sedan kommit igång, när du sedan fått rutin, när du senare vill sätta ett nytt mål - då kan du börja snegla på grannen eller kollegan eller någon annan jämnårig och kanske sätta upp målet att springa snabbare än, lyfta tyngre än....

 

Mitt mål för 2012 är att fortsätta jobba mot 2013 - det är mitt år :)

 

Behöver du pepp att få till din träning - kontakta mig!

 

God Fortsättning!

 

Maria

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lina » Fredagsmys. :  ”Hej Maria och Torbjörn! Vilken härlig ton ni har på er hemsida, jag sitter och f..”

  • susanne salmén » Träningsresan:  ”Jättejättefin hemsida med toppenresor ! Jag tror jag kommer på alla :) Varm Kra..”

  • Marianne Berlin » Vad är det som händer? :  ”Hm, har artros, aldrig svullen av den. Haft som knivar och opererats. Slagit i k..”

  • Annika Stålfjäll Reinert » Vad är det som händer? :  ”Så är det! Vi får inte glömma att vanligt friskt åldrande även innefattar viss v..”

  • Ingrid » Jag har fyllt år!:  ”Grattis! ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln