När denna PT inte jobbar.

Lite rörd är man väll ändå när man fått en liten påminnelse om det förra årets alla idrottsprestationer. Fantastiskt duktigt av alla killar och tjejer!

 

Men kanske även lite förundrad över galans förströelse. Jag tycker skämten var pinsamma och somliga musikinslag märkliga. Jag är ju så gammal att jag vågar påstå att London Calling är en klassiker som man bör närma sig med.....respekt.

 

Jag är odelat mest imponerad av skidåkarnas insatser, Hellers insats.... Därefter Alshammar. Kanske inte så konstigt för det är två grenar som jag prövade på redan som liten.

 

 

Imorgon är det dagen innan min älste son ska ut på resa. Han ska åka till Asien med kompis. Det ska bli kul och se om han startar sin träningsblogg - i så fall kommer jag ju att ha lite koll på hur han har det :)

 

 

Nu sova. Imorgon klockan 0700 - pigg klient.

 

Maria

 

 

 

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lina » Fredagsmys. :  ”Hej Maria och Torbjörn! Vilken härlig ton ni har på er hemsida, jag sitter och f..”

  • susanne salmén » Träningsresan:  ”Jättejättefin hemsida med toppenresor ! Jag tror jag kommer på alla :) Varm Kra..”

  • Marianne Berlin » Vad är det som händer? :  ”Hm, har artros, aldrig svullen av den. Haft som knivar och opererats. Slagit i k..”

  • Annika Stålfjäll Reinert » Vad är det som händer? :  ”Så är det! Vi får inte glömma att vanligt friskt åldrande även innefattar viss v..”

  • Ingrid » Jag har fyllt år!:  ”Grattis! ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln