Hjärnsläpp

Det finns dagar då man inte har 100 koll. Man tror man gjort det man inte gjort eller gör det man inte ska göra. Det finns dagar då man inte vill det man borde vilja. Det finns dagar man inte följer det man i hjärnan tänkt utan följer något oövertänkt spår som leder en en bit från det man vet att man borde.

 

Det finns dagar när latmasken tar över och man står stillsamt bredvid och låter det ske. Det finns stunder då man medvetet tror sig ta omedvetna beslut.

 

Det finns perioder då man säger si med ser sig göra så.

 

Det finns alltså sekunder,minutrar,timmar,dagar,veckor,månader och år då man inte får till det. Men i samma stund som man inser detta då har man också möjlighet att förändra.

 

Med detta vill jag säga; var inte så hård mot dig själv för det som varit utan se framåt och lev i nuet och förändra det du vill från den stund då fått insikten.

 

Maria

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lina » Fredagsmys. :  ”Hej Maria och Torbjörn! Vilken härlig ton ni har på er hemsida, jag sitter och f..”

  • susanne salmén » Träningsresan:  ”Jättejättefin hemsida med toppenresor ! Jag tror jag kommer på alla :) Varm Kra..”

  • Marianne Berlin » Vad är det som händer? :  ”Hm, har artros, aldrig svullen av den. Haft som knivar och opererats. Slagit i k..”

  • Annika Stålfjäll Reinert » Vad är det som händer? :  ”Så är det! Vi får inte glömma att vanligt friskt åldrande även innefattar viss v..”

  • Ingrid » Jag har fyllt år!:  ”Grattis! ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln