Every breath you take Every move you make...

En kort status från Viggbyholms stationskafé - då bredbandet hemma inte mår så bra.  jag har noterat att jag är barnsligt förtjust över att det verkligen är vinter ute. Trots min köldastma ler jag för mig själv när jag tar mig fram i den knarrande snön. Dessutom har ju solen tittat fram och det spelar ingen roll att termometern visar -15.6 när man lite slött och trött vaknar upp på lördag morgon.

 

Fredagen blev det skidor med klient på Rönningesjön. En liten lektion i alla växlarna man kan dra när man åker längdskidåkning, Faktum är att jag efter det passet kände mig mer än sugen på ännu ett vasalopp .....men det får bli nästa år.

 

 

Nu ska jag ila vidare. Passa på att njuta av det underbara vädret.

 

 

Maria

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln