Inte hinna trots att man vill - SPORTDATE!

Veckan har varit intensiv som bara den! Klienter, egen träning, en kurs för att bli diplomerad massör + hela det andra vardagliga vanliga livet som pågår.

 

Jag ska börja med det som jag utlovade - om man är singel och vill ändra på det. Om man vill träffa någon som delar ens värderingar vad det gäller träning,motion - en hälsosam livsstil. Vad gör man då?

 

Finns såklart alla de vanliga vägarna. Men så finns det stigar som är lite oprövade och kanske lite annorlunda. Man kan anmäla sig till en löparklubb, man kan åka på träningsresa men man kan också pröva hitta sin date via nätet.

 

Jag fick ett tips om en site som heter SPORTDATE. Ok hur kan man då veta om denna site håller måttet? Gå med vet jag! Jag mailade och frågade - sedan talade jag med dem i telefon och mitt intryck är att detta nog känns som ett bra alternativ för dig som är singel!

 

" Medelåldern ligger mellan 30-50 år med tonvikt emot mitten av detta intervall. Men blandningen är mycket bra på sajten då många åldersgrupper idag är både fysiskt aktiva och sökande efter både träningskompisar och aktiva relationer."

 

Våga nu prova testa - dessutom tror jag att ju fler som går med - ju fler blir det i varje ålder.

 

Nu ska jag ta det lugnt - imorgon klockan 0900 drar kursen igång igen. Vi ska lära oss behandla sk löparknä. Spännade!

 

Ha en trevlig helg! Lycka till alla ni som åker till Sälen för att åka Öppet Spår eller Tjejvasan!

 

Maria

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lina » Fredagsmys. :  ”Hej Maria och Torbjörn! Vilken härlig ton ni har på er hemsida, jag sitter och f..”

  • susanne salmén » Träningsresan:  ”Jättejättefin hemsida med toppenresor ! Jag tror jag kommer på alla :) Varm Kra..”

  • Marianne Berlin » Vad är det som händer? :  ”Hm, har artros, aldrig svullen av den. Haft som knivar och opererats. Slagit i k..”

  • Annika Stålfjäll Reinert » Vad är det som händer? :  ”Så är det! Vi får inte glömma att vanligt friskt åldrande även innefattar viss v..”

  • Ingrid » Jag har fyllt år!:  ”Grattis! ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln