Kroppen

Vill man må bra och leva så bra som man kan så är det viktigt att motionera, att träna sin kropp. Men det räcker faktiskt inte. Du ska också tänka på vad du äter och vilken livstil du har.

 

Ibland när man får höra allt detta så slår man till dövörat för det känns "bara för mycket" men om man istället tänker att man ska göra det man kan så känns det inte tvingande jobbigt.

 

Jag brukar tjata på mina klienter att välja bra mat. Bra mat för mig är så ekologist och närproducerat som möjligt. Bra mat är är så lite halvfabrikat som möjligt. Bra mat är mat som ger rätt mängd energi för det liv som man lever.

 

Naturskyddsföreningen har en bra lista på tio sätt att undvika kemikalier som jag tycker man försöka hålla sig till.

 

Läs mera här

 

"Det är omöjligt att skydda sig mot alla skadliga kemikalier. Men det går att undvika flera av dem. Vi har samlat tio tips för dig som vill göra en enkel snabbstart. Du gör en miljöinsats, samtidigt som du minskar risken för cocktaileffekter - det vill säga när flera kemikalier tillsammans får en obehaglig hälsoeffekt."

 

Njut av vårkänslan!

 

Maria

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lina » Fredagsmys. :  ”Hej Maria och Torbjörn! Vilken härlig ton ni har på er hemsida, jag sitter och f..”

  • susanne salmén » Träningsresan:  ”Jättejättefin hemsida med toppenresor ! Jag tror jag kommer på alla :) Varm Kra..”

  • Marianne Berlin » Vad är det som händer? :  ”Hm, har artros, aldrig svullen av den. Haft som knivar och opererats. Slagit i k..”

  • Annika Stålfjäll Reinert » Vad är det som händer? :  ”Så är det! Vi får inte glömma att vanligt friskt åldrande även innefattar viss v..”

  • Ingrid » Jag har fyllt år!:  ”Grattis! ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln