Samtal med klient!

Idag messade jag en av mina klienter för att stämma av upplägget för kvällens träning. Jag skrev ungefär såhär; " Hello C. Bolt - läget? Ikväll 18.15. Ring mig och berätta hur du känner"

 

Inte så långt senare ringde hon mig. Hon berättade att idag var hon inte Bolt form. Hon hade vaknat 0300. Sedan inte somnat om. Dragit till jobbet vid 0700 - lika så bra. Därmed kändes Bolt formen så gott som borta. Sedan talade vi lite om hur vi skulle lägga upp passet, om att det ju är som skönt ute, så trots formsvackan så skulle vi köra passet ute.

 

Det är så det kan gå till om man har mig som PT. Lite humor, mycket ute, väldigt mycket träning, anpassning till klientens dagsform och målbild.

 

Träningen blir av. Trots att formen inte är den bästa. Just därför att jag kommer hem till mina klienter.

 

Men...kära C. Bolt - visst ska du få svettas :)

 

Maria

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln