Oj vad tiden går!

Det är ett val man får göra, om man hela tiden ska vara uppkopplad, vara på, uppdatera sig och andra - eller om man ska var här och nu och då kanske inte få panik för att man inte uppdaterar andra och själv.

 

Jag har haft en härlig tid med flera nya klienter och en underbar resa till Thailand :) Dessutom har jag gått en kurs i massage så nu kan jag även erbjuda mina klienter klassisk massage.

 

Men nu ska jag försöka hinna med att även skriva här!

 

Kort om min egen träning;

 

Det går bra, har ju problem med min vänstra hamstring vilket trixar till min målbild. Men små små steg framår och tålamod tror jag gör att jag kommer att kunna nå mina mål.

 

Värmen i Thailand gjorde att jag hade mindre problem av löpningen där. Å andra sidan som den norrlänning jag är så gillar jag INTE att springa när det är varmt. Jag är som bäst när det är mellan 0- -10 grader och gärna lite nederbörd i luften :)

 

Hoppas det går bra med din träning?

 

Maria

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lina » Fredagsmys. :  ”Hej Maria och Torbjörn! Vilken härlig ton ni har på er hemsida, jag sitter och f..”

  • susanne salmén » Träningsresan:  ”Jättejättefin hemsida med toppenresor ! Jag tror jag kommer på alla :) Varm Kra..”

  • Marianne Berlin » Vad är det som händer? :  ”Hm, har artros, aldrig svullen av den. Haft som knivar och opererats. Slagit i k..”

  • Annika Stålfjäll Reinert » Vad är det som händer? :  ”Så är det! Vi får inte glömma att vanligt friskt åldrande även innefattar viss v..”

  • Ingrid » Jag har fyllt år!:  ”Grattis! ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln