Sommar?

Riktigt skönt med värmen som kom! Även om jag egentligen tycker det är skönast att träna om det inte är för varmt. Men vad gör väll det - för mornarna är underbara när det är sommar. Fåglar som kvittrar och solen som värmer lite stel kropp.

 

Jag jobbar på med mina armhävningar - roligt att se min utveckling! Min hamstringskada stökar till det, jag kan helt enkelt inte springa - eller som min naprapat sa - du ska INTE springa. Därför ser jag fram emot utomhus bassängerna som snart öppnar. Då kan man köra konditionspass i bassängen.

 

Ni som inte är skadade - ut i skogen - ut på gator - ut i parker - spring :)

 

 

Maria

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lina » Fredagsmys. :  ”Hej Maria och Torbjörn! Vilken härlig ton ni har på er hemsida, jag sitter och f..”

  • susanne salmén » Träningsresan:  ”Jättejättefin hemsida med toppenresor ! Jag tror jag kommer på alla :) Varm Kra..”

  • Marianne Berlin » Vad är det som händer? :  ”Hm, har artros, aldrig svullen av den. Haft som knivar och opererats. Slagit i k..”

  • Annika Stålfjäll Reinert » Vad är det som händer? :  ”Så är det! Vi får inte glömma att vanligt friskt åldrande även innefattar viss v..”

  • Ingrid » Jag har fyllt år!:  ”Grattis! ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln