Kläder för väder. Tjejmil. Blåsan.

Idag regnar det. Inget nytt med det. Just därför längtar jag nu efter kyla och gärna snö. Det inga större problem att träna ute när det är kallt eller när det snöar. Undantag: mycket kallt och blötsnö. Jag vill byta träningsgarderob. Jag vill känna broddarna greppa isen (Icebug) Jag vill känna doften av torr kall snö.

 

Det är med regn så att om man ska träna ute, löpträna eller springa ett lopp - då får man kapitulera och gilla läget;  man blir blöt. Problemet med att bli blöt är att man lättare blir nedkyld. Det går att springa även om det är så - men det är inte lika kul.

 

Om det är kallt, om det är snö, om det är halt - finns bra material för det - man kan ju dessutom åka skidor....

 

 

Imorgon är det tjejmilen - jag har 5 ( fem! ) klienter som går till start. Tre av dem för första gången och två med målet springa snabbare än förra året. Lycka till säger jag till er alla :)

 

BLÅSAN!

 

Jag har fått 8 mail om problem med blåsan efter mitt inlägg om Nocturi - och det var flera i det mailet som tyckte att mitt problem inte alls var lika stort som deras problem med inkontinens. Hur jobbigt det är att när man anstränger sig under träning eller tävling veta att man kanske kissar på sig.

 

Jag håller med. Det problemet är tyngre. Inkontinens - vad kan man göra? Kniiiiipövningar

eller operation om det inte funkar! En av dem som mailade sa att hon fick tips av en annan löpare på en tävling att operera sig istället för att skämmas över att knipövningarna inte funkade på henne!

 

 

Maria

 

 

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lina » Fredagsmys. :  ”Hej Maria och Torbjörn! Vilken härlig ton ni har på er hemsida, jag sitter och f..”

  • susanne salmén » Träningsresan:  ”Jättejättefin hemsida med toppenresor ! Jag tror jag kommer på alla :) Varm Kra..”

  • Marianne Berlin » Vad är det som händer? :  ”Hm, har artros, aldrig svullen av den. Haft som knivar och opererats. Slagit i k..”

  • Annika Stålfjäll Reinert » Vad är det som händer? :  ”Så är det! Vi får inte glömma att vanligt friskt åldrande även innefattar viss v..”

  • Ingrid » Jag har fyllt år!:  ”Grattis! ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln