Snart är åker vi till Selma Spa

Jag ser fram emot att åka till Värmland med M-Magasin och inspirera alla de kvinnor som valt att boka in sig på resan.

 

Under den här helgen kommer mycket att hända. Jag ska erbjuda de som vill att göra lite tester för att det är alltid lättare att träna om man vet vad som kan förbättras! Att göra en konditionstest eller en styrketest är inte läskigt eller svårt - inte heller ska man skämmas om man tycker att man inte ligger på topp! Det är faktiskt så att om man är otränad och får veta sina resultat så är det betydligt lättare att förbättra sina testvärden än om man ligger nära toppresultat.

 

Dessutom kommer Icebug att visa upp sina smarta skor som är ett måste när vintern och halkan kommer! Pesonligen tycker jag att alla borde äga ett par av deras skor - då kan man obehindrat springa eller promenera trots vintrigt väglag. Tänk vinterdäck och fotkomfort i samma tanke!

 

 

Maria

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lina » Fredagsmys. :  ”Hej Maria och Torbjörn! Vilken härlig ton ni har på er hemsida, jag sitter och f..”

  • susanne salmén » Träningsresan:  ”Jättejättefin hemsida med toppenresor ! Jag tror jag kommer på alla :) Varm Kra..”

  • Marianne Berlin » Vad är det som händer? :  ”Hm, har artros, aldrig svullen av den. Haft som knivar och opererats. Slagit i k..”

  • Annika Stålfjäll Reinert » Vad är det som händer? :  ”Så är det! Vi får inte glömma att vanligt friskt åldrande även innefattar viss v..”

  • Ingrid » Jag har fyllt år!:  ”Grattis! ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln