Hur gör du dina tester?

Om man ska veta hur man ligger till så måste man ju testa sig. Om man ska veta om man förbättrat sig måste man ju ha några värden att jämföra med. Alla borde regelbundet testa sin styrka,balans och kondition. Tycker jag.

 

Du kan själv göra dina tester eller be någon göra dem åt dig. Jag tycker personligen att det kan vara värt att göra sina tester med en PT därför att då kan du koncentera dig på att verkligen ge ditt yttersta i testet.

 

 

Idag testade jag min styrka i benen efter att ha slitit med tråkiga rehabövningar - det var därför roligt att se att styrka verkligen blivit bättre vilket förmodligen kommer att hjälpa mig i min träning för att kunna börja löpa så långt som jag gjorde innan skadan.

 

Maria

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lina » Fredagsmys. :  ”Hej Maria och Torbjörn! Vilken härlig ton ni har på er hemsida, jag sitter och f..”

  • susanne salmén » Träningsresan:  ”Jättejättefin hemsida med toppenresor ! Jag tror jag kommer på alla :) Varm Kra..”

  • Marianne Berlin » Vad är det som händer? :  ”Hm, har artros, aldrig svullen av den. Haft som knivar och opererats. Slagit i k..”

  • Annika Stålfjäll Reinert » Vad är det som händer? :  ”Så är det! Vi får inte glömma att vanligt friskt åldrande även innefattar viss v..”

  • Ingrid » Jag har fyllt år!:  ”Grattis! ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln