Vädret är en faktor.

Denna helg var vädret vackert där jag befann mig. Eftersom jag fortfarande har en muskel som inte gör som jag vill ( hamstring ) har jag svårt för att att få till den löpning som jag vill. Men raska promenader funkar och om jag lägger till stopp där jag gör armhävningar,situps,plankan,knäböj och utfallssteg så kan en sådan runda göra mig rätt så glad.

 

Denna helg besökte jag Sigtuna och la mitt pass i vacker miljö. Som pricken över i var alltså vädret nästan magiskt. Varmt utan att störa och nästan inte någon vind. Om jag bodde i Sigtuna så skulle jag nog inte köpa kort på gym utan faktiskt lägga all min träning ute. Nere vid vattnet fanns en mycket praktisk plats för funktionell träning. En stor träbelaggd avskild plats med bänkar där det fungerade väldigt bra att träna.

 

Bor man inte i Sigtuna ska man ge sig ut i sin närmiljö och hitta denna plats där man kan göra sin funktionella styrketräning. Det kan också vara en rätt visuellt tråkig plats men med ytor där du lätt kan lägga dig ned eller där det står bänkar,gråsuggor eller andra bra ting som du kan använda till din träning.

 

Oavsett vilken din plats är kommer du att märka att de dagar när solen tittar fram då bli det ännu bättre.

 

Med detta vill jag säga, ge dig ut och hitta ditt utegym!

 

Här är tips på en peppblogg för dig som inte känner dig på g alls.

 

Maria

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lina » Fredagsmys. :  ”Hej Maria och Torbjörn! Vilken härlig ton ni har på er hemsida, jag sitter och f..”

  • susanne salmén » Träningsresan:  ”Jättejättefin hemsida med toppenresor ! Jag tror jag kommer på alla :) Varm Kra..”

  • Marianne Berlin » Vad är det som händer? :  ”Hm, har artros, aldrig svullen av den. Haft som knivar och opererats. Slagit i k..”

  • Annika Stålfjäll Reinert » Vad är det som händer? :  ”Så är det! Vi får inte glömma att vanligt friskt åldrande även innefattar viss v..”

  • Ingrid » Jag har fyllt år!:  ”Grattis! ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln