Små krämpor,mögliga citroner, Lidingöloppet och Berlin Marathon

Duktiga C Duktiga C

Härom kvällen skulle en av mina klienter köra ett av sina sista träningspass inför Lindingöloppet. Det var lite småruggit och höstigt när vi möttes på hennes garageuppfart. Hon berättade för mig att hon inte riktigt fått till all planerad träning sedan vi sist sågs - hon hade varit "smårisig" lite halsen, lite feber, lite småsjuk.

 

Därför kände hon sig lite extra otaggad att köra ett pass med mig - delvis för att det brukar vara ganska jobbigt att träna med mig :) delvis för att hon kände att hon förmodligen inte skulle kunna prestera en enligt sig själv kvalitativ träning.

 

Med det i minnet ändrade jag lite på passet som jag planerat och sedan satte vi igång. Intervaller. Den första intervallen gick lite segt. Det kändes tungt med benen och tungt med flåset. Men vart efter intervallerna blev avverkade blev hon piggare och fick mer självförtroende, Den sista intervallen blev - den snabbaste :)

 

När mina klienter ska vara med i en tävling tycker jag det är kul att vara på plats - om klienten själv vill det. Så hade jag tänkt göra även denna gång. Men oturligt nog så är det Berlin marathon samtidigt som Lidingöloppet. Därför vill jag tillägna denna blogg duktiga C - du vet vem du är!

 

Som ni vet har jag varit i på Selma Spa med M-magasin. Under den helgen så var det små aktiviteter som inte blev gjorda hemma. Därför gick jag just nu en runda här hemma och vattnade blommor och gjorde lite småplock. I skålen på köksbänken där jag har mina underbara ekologiska citroner såg jag så bland alla de gula citronerna en citron som var översållad med mögel. Denna tog jag bort. det var då det slog mig att jag blev glad för att det ju ett tecken på att den inte är rakt-igenom-besprutad.

 

Små krämpor. Talade med min barndomsvän sjukgymnasten denna morgon. Vi brukar ohämmat ägna tid åt att berätta för varandra om hur mycket eller hur litet vi hunnit träna och var vi har ont och hur märkligt bättre man ändå mår när man tränat trots det där onda.

 

Heja heja alla ni som får till träningen. Heja heja alla ni som ska springa någon tävling i helgen. Heja heja du som tagit dina första stapplande steg till en ny hälsosammare livsstil.

 

Maria

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lina » Fredagsmys. :  ”Hej Maria och Torbjörn! Vilken härlig ton ni har på er hemsida, jag sitter och f..”

  • susanne salmén » Träningsresan:  ”Jättejättefin hemsida med toppenresor ! Jag tror jag kommer på alla :) Varm Kra..”

  • Marianne Berlin » Vad är det som händer? :  ”Hm, har artros, aldrig svullen av den. Haft som knivar och opererats. Slagit i k..”

  • Annika Stålfjäll Reinert » Vad är det som händer? :  ”Så är det! Vi får inte glömma att vanligt friskt åldrande även innefattar viss v..”

  • Ingrid » Jag har fyllt år!:  ”Grattis! ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln