Stresstest?

Min fina klient på ön. Min fina klient på ön.

Jag ska innan jag börjar klaga lite högt om förkylningar berätta om en av mina underbara klienter som så målmedvetet tränar. Hon vill minska lite i vikt och må bra genom att känna sig starkare både konditionsmässigt och styrkemässigt. På frågan varför hon gillar att träna med mig som PT så säger hon att det är bekvämt att jag kommer hem till henne - hon slipper gå till ett gym och spar därmed tid. Nu ska hon åka bort över vintern och jag kommer verkligen att sakna våra mornar.

 

Virus

Har du blivit förkyld i höst?  Har du blivit så förkyld att det enda som funkar är sängen och sömn? Har du blivit frisk och tänk det här var inte kul men nu är det över. Har du några dagar senare ramlat dit och faktiskt blivit än mer förkyld? I så fall vet du vad jag pratar om. Det är inte bara oskönt att vara förkyld det är också en aning stressande. Man kan inte jobba och man kan inte träna och man mår därför lite extra tjyvtjockt.

 

Vad ska man då göra? Ärligt talat - jag tror man ska se det som ett stresstest och därför inte stressa upp sig. Man ska dra sig till minnes alla huskurer. Hålla sig i sängen. Sova mycket. Dricka vatten. Undvika socker. Dricka the. Lyssna på kroppen och påminna sig om att det är just det som gör att man blir frisk snabbare. Kan vara lättare sagt än gjort, man kanske äter alvedon och pressar sig längre innan man hamnar i sängen eller så tar man alvdedon och kliver upp ur sängen för fort.

 

Det man INTE ska göra är att gå ut i världen med alvedon i kroppen och smitta alla andra. Eller hur?

 


Maria från sängen.

 

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lina » Fredagsmys. :  ”Hej Maria och Torbjörn! Vilken härlig ton ni har på er hemsida, jag sitter och f..”

  • susanne salmén » Träningsresan:  ”Jättejättefin hemsida med toppenresor ! Jag tror jag kommer på alla :) Varm Kra..”

  • Marianne Berlin » Vad är det som händer? :  ”Hm, har artros, aldrig svullen av den. Haft som knivar och opererats. Slagit i k..”

  • Annika Stålfjäll Reinert » Vad är det som händer? :  ”Så är det! Vi får inte glömma att vanligt friskt åldrande även innefattar viss v..”

  • Ingrid » Jag har fyllt år!:  ”Grattis! ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln