Första Advent 2012

Advent!

 

Det har hänt rätt mycket under november - därför har jag inte hunnit med att uppdatera denna blogg. Jag har haft förmånen att resa till Indien med M-Magasin - en väldigt intressant resa. Här kan ni läsa mer om den resan - titta speciellt på bilden BLÅ GRUPP - där hittar ni mig och 30 underbara människor som jag hade förmånen att vara ledare för under 10 dagar.

 

Det blev inte så mycket träning under dessa dagar - det blev mera vardagsmotion - men det är inte heller så dumt.

 

Häromdagen fick vi så äntligen snö i Stockholm. Det kom dessutom så¨mycket att de fantastiska entusiastiska eldsjälarna som driver Täby konstsnöspår - Jarlabanke GK fixade spår så att i lördags kunde man åka en slinga på 5km!

 

Idag är det första advent. Mysigt! Men jag hoppar över glöggen för att jag inte tycker det är gott - bara sött. Här får ni en länk som visar lite energimängd i drycker - kan vara intressant.

 

Nästa vecka ska jag skriva en önskelista - läs den!

 

Maria

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lina » Fredagsmys. :  ”Hej Maria och Torbjörn! Vilken härlig ton ni har på er hemsida, jag sitter och f..”

  • susanne salmén » Träningsresan:  ”Jättejättefin hemsida med toppenresor ! Jag tror jag kommer på alla :) Varm Kra..”

  • Marianne Berlin » Vad är det som händer? :  ”Hm, har artros, aldrig svullen av den. Haft som knivar och opererats. Slagit i k..”

  • Annika Stålfjäll Reinert » Vad är det som händer? :  ”Så är det! Vi får inte glömma att vanligt friskt åldrande även innefattar viss v..”

  • Ingrid » Jag har fyllt år!:  ”Grattis! ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln