Glimten i ögat

Agneta ska fotograferas då en underbart busig kvinna slår till. Agneta ska fotograferas då en underbart busig kvinna slår till.

En vecka. Turkiet. Sol. Hav. Kvinnor. Träning. Mat. Vila. Kropp&Själ.

 

Vi startade varje morgon klockan 08.00. Det pass som jag höll i hette "Spring i benen" Min tanke var att ge tips till dem som redan springer och ge mod och våga-prova-på till dem som inte sprungit på länge länge. Jag tänker tillbaka på hur roligt det var att; se stolthet i blicken på dem som vågade pröva, se glädjen hos dem som fick en nytändning, se kämparlusten när vi prövade på intervaller av olika slag. Att vi dessutom kunde lotta ut tre Garminklockor till dem som prövade på sitt spring i benen var kul och vinnarna blev så glada.

Vi lottade också ut Icebug skor ur den nya sommarkollektionen - jag sänder ett extra leende till de två som pluggade in säljbladet då de trodde att lotteriet skulle vara en frågesport.

 

Nästa pass jag ansvarade för FTL funktionell styrketräning för livet - började klockan 10.30.

Nu var det lekfull träning som innefattade rörlighet,styrka och balans. Tänka sig att några av er fick till den första "riktiga" armhävningen. Jag anar att några av er klipper till ett gummiband och tränar rörlighet. Jag hoppas att några av er fortsätter jobba med basövningarna; plankan, pressa svank, långsamma sittups, armhävningar och knäböj.

 

Klockan 14.00 fanns det möjlighet att sitta ned för konsultation med mig - hur ska jag träna för att nå mina mål.

 

15.15 vattengympa med och utan"korvar" och den traditionella tävlingen i slutet av passet. Här var det så roligt att se hur alla plockade fram sin "vinnarskalle".

 

Alla pass och all rörelse som Madeleine och Lina stod för tillsammans med mina utgjorde en stor del av dagarna. Men det fanns också tid för solande och härligt svalkande bad i havet.

 

Jag har lärt mig så mycket av er som jag har glädje av i mitt jobb. Det vill jag tacka för. Personligen och privat slogs jag av glädjen som många av er bjöd på trots krämpor och ork som tog slut. Det tar inte slut för att man måste gå med käpp eller för att man tappar andan när man drabbats av kol.

 

Titta på bilden och se buset i blicken. Behåll buset!

 

Nu är våren här och jag längtar efter att träffa alla mina klienter!

 

Maria Edholm Chami

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lina » Fredagsmys. :  ”Hej Maria och Torbjörn! Vilken härlig ton ni har på er hemsida, jag sitter och f..”

  • susanne salmén » Träningsresan:  ”Jättejättefin hemsida med toppenresor ! Jag tror jag kommer på alla :) Varm Kra..”

  • Marianne Berlin » Vad är det som händer? :  ”Hm, har artros, aldrig svullen av den. Haft som knivar och opererats. Slagit i k..”

  • Annika Stålfjäll Reinert » Vad är det som händer? :  ”Så är det! Vi får inte glömma att vanligt friskt åldrande även innefattar viss v..”

  • Ingrid » Jag har fyllt år!:  ”Grattis! ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln