Vem ska man tro på?

Varför tränar du? Hur tränar du? När tränar du? Vad är rätt?

 

Det är lätt att bli carried away och lyssna på hur alla andra får till sin träning och därmed nästan förlamas av all information.

 

Jag tränar för att jag mår bra av det och för att jag vill må bra i framtiden.

 

Jag lutar mig starkt mot; den träning som blir av är bra träning + för att motion ska bli kul så behöver man träna + skönaste träningen är den som kräver ansträngning när man gör den + jag vet min kropps styrkor och svagheter.

 

Jag tränar när jag har tid och när min kropp är vaken.  Jag tränar ogärna tidiga mornar. Jag tränar gärna utomhus.

 

Det är rätt att träna;  när man är frisk, när man inte har ont, när man har tid. Jag tycker man ska planera sitt liv så att man får in träning varje dag - så att man ger träning/motion plats i sin livsstil.

 

 

Där var svaret från mig.

 

Maria

 

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln