Jag är inte så tuff, men andra var tuffa!

Jobbat som funktionär på en tävling som överraskade mig med sin glädje och energi. Jag var en av fyra som skickade iväg de 19 grupper som startade. Jag tyckte det var extra kul att träffa så många kvinnor, tjejer som taggade gav sig ut på äventyr bland eld, is, löpning, simning, el och givetvis klättrande och sk monkey bars. Kul upplevelse!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lina » Fredagsmys. :  ”Hej Maria och Torbjörn! Vilken härlig ton ni har på er hemsida, jag sitter och f..”

  • susanne salmén » Träningsresan:  ”Jättejättefin hemsida med toppenresor ! Jag tror jag kommer på alla :) Varm Kra..”

  • Marianne Berlin » Vad är det som händer? :  ”Hm, har artros, aldrig svullen av den. Haft som knivar och opererats. Slagit i k..”

  • Annika Stålfjäll Reinert » Vad är det som händer? :  ”Så är det! Vi får inte glömma att vanligt friskt åldrande även innefattar viss v..”

  • Ingrid » Jag har fyllt år!:  ”Grattis! ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln