Matfusket

Jag pratar just nu mer om kosten än om träning med folk som jag träffar. Det är inte olika dieter jag tänker på utan v a d du äter. Hur är det producerat? Tillsatser? Besprutat? Långvarig exponering av det som inte är bra för kroppen kan bli problem, även om det är gott! Kolla gärna här! Bon Apetit!

http://www.matfusket.com/

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lina » Fredagsmys. :  ”Hej Maria och Torbjörn! Vilken härlig ton ni har på er hemsida, jag sitter och f..”

  • susanne salmén » Träningsresan:  ”Jättejättefin hemsida med toppenresor ! Jag tror jag kommer på alla :) Varm Kra..”

  • Marianne Berlin » Vad är det som händer? :  ”Hm, har artros, aldrig svullen av den. Haft som knivar och opererats. Slagit i k..”

  • Annika Stålfjäll Reinert » Vad är det som händer? :  ”Så är det! Vi får inte glömma att vanligt friskt åldrande även innefattar viss v..”

  • Ingrid » Jag har fyllt år!:  ”Grattis! ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln