Se hela människan!

Idag skrev en ny klient på kontraktet; en timme en gång i veckan i sex månader ska vi ses.

Jag berättar om hur det går till och att med tiden så hinner man under träningstimmen prata om rätt mycket. Då sammanfattade denna kloka klient det jag berättade med; givetvis det handlar om att se hela människan.

Just så är det. För att jag ska kunna träna dig på bästa sätt måste jag se hela dig. Ibland sker det stegvis och ibland känns det som man kännt varandra hela livet. Som i alla andea relationer blir det alltid bäst när man kopplar bort kroppen från själen.

Vi ses!

Maria

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lina » Fredagsmys. :  ”Hej Maria och Torbjörn! Vilken härlig ton ni har på er hemsida, jag sitter och f..”

  • susanne salmén » Träningsresan:  ”Jättejättefin hemsida med toppenresor ! Jag tror jag kommer på alla :) Varm Kra..”

  • Marianne Berlin » Vad är det som händer? :  ”Hm, har artros, aldrig svullen av den. Haft som knivar och opererats. Slagit i k..”

  • Annika Stålfjäll Reinert » Vad är det som händer? :  ”Så är det! Vi får inte glömma att vanligt friskt åldrande även innefattar viss v..”

  • Ingrid » Jag har fyllt år!:  ”Grattis! ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln