5-2.....ja ni vet!

Boken av ... Michael Mosley and Mimi Spencer. Den läser jag just nu. Alla får tycka som de vill men jag som läst en hel del böcker om kost skulle vilja påstå att den är nog rätt peppande. Saklig och informativ. Jag tror att den faller så många på läppen för att den berör överviktens konsekvenser inte bara utifrån perspektivet att man ska vara stark, snygg i sina kläder och det något diffusa begreppet hälsa/måbra. Den berör därför att den talar om cancer och demens. Konkret något som vi alla vill undvika. Något som vi alla vet är mycket jobbigt att drabbas av.

Läs den. Bilda dig din uppfattning.

Maria

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lina » Fredagsmys. :  ”Hej Maria och Torbjörn! Vilken härlig ton ni har på er hemsida, jag sitter och f..”

  • susanne salmén » Träningsresan:  ”Jättejättefin hemsida med toppenresor ! Jag tror jag kommer på alla :) Varm Kra..”

  • Marianne Berlin » Vad är det som händer? :  ”Hm, har artros, aldrig svullen av den. Haft som knivar och opererats. Slagit i k..”

  • Annika Stålfjäll Reinert » Vad är det som händer? :  ”Så är det! Vi får inte glömma att vanligt friskt åldrande även innefattar viss v..”

  • Ingrid » Jag har fyllt år!:  ”Grattis! ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln