Inget hoppsi floppsi!

För ibland vill man ju ha koll. Hur långt man sprang. Hur lång tid det tog att springa den sträckan man valt. Man kanske vill veta sin tid per km. Man kanske vill se om man blivit snabbare eller långsamare.

Hoppsi floppsi begreppet har min man myntat. Det är när jag bara knyter skorna och ger mig ut. Min man tävlar alltid och tränar alltid för ett specifikt mål. Tröttsamt tänker jag och ger mig ut på en tur som får bli som den blir.

Men ibland är det så för mig att det är denna Garmin som får mig att ta i lite extra eller springa lite längre än vad humöret säger.

Har du klocka? Har du en app? Är du hoppsi floppsi?

Maria

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lina » Fredagsmys. :  ”Hej Maria och Torbjörn! Vilken härlig ton ni har på er hemsida, jag sitter och f..”

  • susanne salmén » Träningsresan:  ”Jättejättefin hemsida med toppenresor ! Jag tror jag kommer på alla :) Varm Kra..”

  • Marianne Berlin » Vad är det som händer? :  ”Hm, har artros, aldrig svullen av den. Haft som knivar och opererats. Slagit i k..”

  • Annika Stålfjäll Reinert » Vad är det som händer? :  ”Så är det! Vi får inte glömma att vanligt friskt åldrande även innefattar viss v..”

  • Ingrid » Jag har fyllt år!:  ”Grattis! ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln