Tioitopp inför vintern! Låt det snöa!

1.Icebug - jag vet det går hyfsat bra med broddar - men när du använt Icebug då förstår du vad du missat. http://icebug.se/

2. En toppluva. Helt enkelt tidlös! http://www.runnersworld.se/artiklar/toppluvan-ar-tillbaka.htm

3. Vantar/hanskar. Jag är själv rätt varm om händerna så för mig behövs bara de där billiga onesize fingervantarna som säljs till billigt pris på många sportaffärer. Men där hittar du alla varianter. Ett tips är att använda dina längdskidåknings hanskar. De ger också bra grepp om du plötsligt får för dig att göra armhävnibgar på din löptur.

4. Underställ. Välj ett som andas och transporterar fukt. Jag har ofta mina sommriga löpartights under.

5. Bh. Som vanligt tjatar jag om bra stöd för bysten. Det är stor skillnad på upplevelsen av aktiviteten sommar som vinter.

6. Längdskidor. Genial sport. Bra träning. Våga dig på att köpa ett par skidor.

7. Besväras du av kylan och får eller har astma ska du köpa Airmax. http://www.airtrim.se/function.asp

Jag har prövat Lungplus http://www.lungplus.se/ men seriöst sett så är den rätt sunkig om man andas häftigare - man dregglar 😊 - för promenad ok.

8. Tänka lager på lager när man klär sig. Tänka att man kan småfrysa lite när man startar sin träning då man ju blir varm av aktivitet. På så sätt blir det inte för varmt.

9. Reflexväst eller reflexer när man är ute i mörker.

10. Minns att det är dubbelt så skönt efter ett träningspass ute när det är vinter - just för att det är skönt att komma in i värmen.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lina » Fredagsmys. :  ”Hej Maria och Torbjörn! Vilken härlig ton ni har på er hemsida, jag sitter och f..”

  • susanne salmén » Träningsresan:  ”Jättejättefin hemsida med toppenresor ! Jag tror jag kommer på alla :) Varm Kra..”

  • Marianne Berlin » Vad är det som händer? :  ”Hm, har artros, aldrig svullen av den. Haft som knivar och opererats. Slagit i k..”

  • Annika Stålfjäll Reinert » Vad är det som händer? :  ”Så är det! Vi får inte glömma att vanligt friskt åldrande även innefattar viss v..”

  • Ingrid » Jag har fyllt år!:  ”Grattis! ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln