Lyssna på din kropp inte på latmasken!

Utan min dos av akupunktur skulle jag bli uppgiven och galen på mitt vänstra ben, min hamstring. Sedan jag började få denna behandling så kan jag åter igen springa. Inte korta snabba distanser utan de längre lite långsamare. Det som min kropp inte gillar är promenader. Så märkligt kan det vara med diskbråck.

Idag har jag ännu en gång besökt min underbara sjukgymnast Margareta. Hon är grymt duktig och har rätta inställningen. Man ska lyssna på sin kropps signaler men inte förlamas av det som inte känns bra utan pröva sig fram till det som funkar.

Så nu ska jag ut på en tur i skogen. Men icke promenera!

Täby Centrum sjukgymnastik

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lina » Fredagsmys. :  ”Hej Maria och Torbjörn! Vilken härlig ton ni har på er hemsida, jag sitter och f..”

  • susanne salmén » Träningsresan:  ”Jättejättefin hemsida med toppenresor ! Jag tror jag kommer på alla :) Varm Kra..”

  • Marianne Berlin » Vad är det som händer? :  ”Hm, har artros, aldrig svullen av den. Haft som knivar och opererats. Slagit i k..”

  • Annika Stålfjäll Reinert » Vad är det som händer? :  ”Så är det! Vi får inte glömma att vanligt friskt åldrande även innefattar viss v..”

  • Ingrid » Jag har fyllt år!:  ”Grattis! ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln