Skidåkning! Gym! Vila!

Idag ofrivillig vila. Min rygg m sina diskbråck säger tydligt till när jag ska stanna upp. Jag har givetvis igorerat det så många gånger och därför lärt mig att om jag gör det då riskerar jag att inte kunna springa på lång tid. Att åka skidor är skonsamt för min rygg men eftersom jag vill åka längre sträckor så blir det tillslut slarv m teknik och då....

Men jag deppar icke. Tour de ski på tv och framåt eftermiddagen ska jag köra ett styrkepass på gymmet.

Planen är 40 km imorgon.

Maria NoIfNoBut

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lina » Fredagsmys. :  ”Hej Maria och Torbjörn! Vilken härlig ton ni har på er hemsida, jag sitter och f..”

  • susanne salmén » Träningsresan:  ”Jättejättefin hemsida med toppenresor ! Jag tror jag kommer på alla :) Varm Kra..”

  • Marianne Berlin » Vad är det som händer? :  ”Hm, har artros, aldrig svullen av den. Haft som knivar och opererats. Slagit i k..”

  • Annika Stålfjäll Reinert » Vad är det som händer? :  ”Så är det! Vi får inte glömma att vanligt friskt åldrande även innefattar viss v..”

  • Ingrid » Jag har fyllt år!:  ”Grattis! ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln