Vardag! Snö! Gala!

Januari tar fart med hjälp av Kung Bore. Som ni vet tycker jag om snö. Det gör att det blir ljusare när snön lägger sig. Det är dessutom kallt vilket öppnar upp för både skidor och skridskor - om det håller i.

Min rehabträning går bra och jag har dessutom valt att göra januari till en månad då jag inte tänker äta; kött, fågel eller fisk.Bara grönsaker, mjölkprodukter och ägg. Varför? Lite för att utmana mig själv. Lite för att se hur jag mår. Lite för att se om jag hittar nog med ekologiska varor.

Jag fick idag en inbjudan till årets Mappiegala. Kul! Jag tycker om att klä upp mig extra mycket sedan jag började jobba som PT - blir ju mest träningskläder för mig.

Dessutom ska jag ge Stockholms Idrottsförbund en ny chans - engagera mig för Enskde IK. Kul! Jag tror att det funkar bättre nu - har lite mer tid nu när jag inte har så många ungar kvar i familjen.

Ser fram emot 2014.

Maria

NOIFNOBUT

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lina » Fredagsmys. :  ”Hej Maria och Torbjörn! Vilken härlig ton ni har på er hemsida, jag sitter och f..”

  • susanne salmén » Träningsresan:  ”Jättejättefin hemsida med toppenresor ! Jag tror jag kommer på alla :) Varm Kra..”

  • Marianne Berlin » Vad är det som händer? :  ”Hm, har artros, aldrig svullen av den. Haft som knivar och opererats. Slagit i k..”

  • Annika Stålfjäll Reinert » Vad är det som händer? :  ”Så är det! Vi får inte glömma att vanligt friskt åldrande även innefattar viss v..”

  • Ingrid » Jag har fyllt år!:  ”Grattis! ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln