NU kan man boka min träningsresa.

Ett gäng härliga kvinnor efter ett av mina träningspass Ett gäng härliga kvinnor efter ett av mina träningspass

Om någon, för fem eller tio år sedan skulle ha sagt till mig att i februari 2017 har du flyttat till Portugal, du har startat ett företag, du ska lansera träningresor till Nazaré, då hade jag givetvis skrattat och sagt att det låter roligt men helt overkligt. Men, nu är detta sanningen. :) 
Jag är tacksam för den lärotid som jag fick på M-magasin. Jag är tacksam för allt mina klienter lärt mig. Jag är tacksam för att min man ger mig support i allt förberedande arbete. Jag är tacksam för alla som peppat mig under tiden. Jag tackar er alla; nya och gamla vänner, våra barn, syskon, klienter....Jag gör en resa för dig som gillar det lilla sammanhanget, som gillar mitt sätt att se på träning och som gillar tanken på att resa hit. Om du vill ha ett annat upplägg finns det flera som gör träningsresor. Jag kan varmt rekomendera resorna som M-magasin erbjuder. Men, i samma stund säger jag att min egen träningsresa är den som jag hoppas att du väljer. :)
Maria 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Lina » Fredagsmys. :  ”Hej Maria och Torbjörn! Vilken härlig ton ni har på er hemsida, jag sitter och f..”

  • susanne salmén » Träningsresan:  ”Jättejättefin hemsida med toppenresor ! Jag tror jag kommer på alla :) Varm Kra..”

  • Marianne Berlin » Vad är det som händer? :  ”Hm, har artros, aldrig svullen av den. Haft som knivar och opererats. Slagit i k..”

  • Annika Stålfjäll Reinert » Vad är det som händer? :  ”Så är det! Vi får inte glömma att vanligt friskt åldrande även innefattar viss v..”

  • Ingrid » Jag har fyllt år!:  ”Grattis! ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln