Vilar från träningen och funderar. 

Jag tänkte idag slå ett slag för tema veckan löpning.  Jag tänker att några tror kanske att det blir för svårt, andra tror att det blir för lätt. Jag vet ju att den som känner sig otränad eller dålig på att springa kommer att få kul. Jag vet också att den som redan kommit igång med sin löpning kommer också att få kul. Vi är ju tre som tar hand om de rena löppassen. Nils Nestor, min man Torbjörn och jag. Det betyder att vi kommer att få det att funka för alla oavsett nivå.  Jag som är långsamare än en sköldpanna tar hand om dig som inte alls tycker att du är bra på att springa. Nils hjälper alla med teknik och min man Torbjörn leder dem som vill springa fortare och längre. Kan det bli bättre? 
Så oavsett vem du är, ta med någon du trivs med och ha kul med oss i oktober. 
Maria 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln