Solhälsning i Nazaré?

Idag tänkte jag slå ett slag för temaveckan yoga.  Jag vet ju att ni är många därute,  som känner det jag en gång kände – skepticism. Kan man yoga om man är stel som en pinne? Kan man utöva yoga om man är överviktig? Är yoga träning? Svaret på alla dessa frågor är JA. Yogan skiljer sig inte från annan fysisk rörelse. Man utgår från den kropp man har, gör rörelsen utifrån den nivå man befinner sig på. Jag som främst haft en förkärlek för det man brukar kalla ”snorsporter” hittade till yogan sent i livet. Nu är jag är inte längre stel som en pinne även om det dröjer innan jag är så rörlig som jag skulle vilja vara. Yogan har också fått mig att se på min kropp mer kärleksfullt. Om du vill se hur jag kände mig när jag började med yoga titta på detta klipp,  Petter Northug visar att trots att han är så vältränad,så blir yoga en utmaning.
Med det sagt, våga prova!
Klicka här för fakta om temaveckan yoga. Obs endast ett fåtal platser kvar. 
Läs gärna vad jag bloggat om på www.icebug.se
Maria

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Lina » Fredagsmys. :  ”Hej Maria och Torbjörn! Vilken härlig ton ni har på er hemsida, jag sitter och f..”

  • susanne salmén » Träningsresan:  ”Jättejättefin hemsida med toppenresor ! Jag tror jag kommer på alla :) Varm Kra..”

  • Marianne Berlin » Vad är det som händer? :  ”Hm, har artros, aldrig svullen av den. Haft som knivar och opererats. Slagit i k..”

  • Annika Stålfjäll Reinert » Vad är det som händer? :  ”Så är det! Vi får inte glömma att vanligt friskt åldrande även innefattar viss v..”

  • Ingrid » Jag har fyllt år!:  ”Grattis! ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln