Träningsresa, men inte bara träning av kroppen!

Skådespelare Maria Lundqvist om EwaMaria Skådespelare Maria Lundqvist om EwaMaria

Idag slår jag ett slag för temaveckan röst. Om du aldrig varit på en träningsresa, upplevt att du skulle vilja åka men tvekat då du inte bara vill träna? Har du en liten längtan av att våga hålla tal på ett bröllop, eller utan darr på rösten hålla ett föredrag eller tycker du att det är svårt att ge sig in i en diskussion? Det fiffiga med denna temaresa är att här passar du verkligen in. Den fysiska träningen som erbjuds är inte tillkrånglad, övningarna du gör här kan du fortsätta göra hemma sedan. Talövningarna du gör här kommer att ge dig nycklarna som gör att du utan problem tar till orda hemma. EwaMaria lärde jag känna när jag jobbade på Stockholms stadteater. Hon är en bra pedagog, hade jag mött henne som ung hade jag nog satsat på skådespeleriet; det som fick mig att välja bort den banan var rädslan för att tala högt inför andra... 
Endast ett fåtal platser kvar. Läs mera klicka här. 
Maria

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Lina » Fredagsmys. :  ”Hej Maria och Torbjörn! Vilken härlig ton ni har på er hemsida, jag sitter och f..”

  • susanne salmén » Träningsresan:  ”Jättejättefin hemsida med toppenresor ! Jag tror jag kommer på alla :) Varm Kra..”

  • Marianne Berlin » Vad är det som händer? :  ”Hm, har artros, aldrig svullen av den. Haft som knivar och opererats. Slagit i k..”

  • Annika Stålfjäll Reinert » Vad är det som händer? :  ”Så är det! Vi får inte glömma att vanligt friskt åldrande även innefattar viss v..”

  • Ingrid » Jag har fyllt år!:  ”Grattis! ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln