Ingen semla, men tomat.  

Det är fantastiskt att bo här. Havet som varje kväll vyssar mig till sängs med sitt havsbrusakord. Solen, både när den värmer och går i moln. Vindarna som kommer och går. Dessutom njuter jag av alla grönsaker som jag kan köpa på marknaden. Jag är barnsligt förtjust i tomaterna och löken som jag kan köpa här. Varje dag äter jag tomat med lite lök, lite svartpeppar, lite salt och lite olivolja. 

Maria 
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Lina » Fredagsmys. :  ”Hej Maria och Torbjörn! Vilken härlig ton ni har på er hemsida, jag sitter och f..”

  • susanne salmén » Träningsresan:  ”Jättejättefin hemsida med toppenresor ! Jag tror jag kommer på alla :) Varm Kra..”

  • Marianne Berlin » Vad är det som händer? :  ”Hm, har artros, aldrig svullen av den. Haft som knivar och opererats. Slagit i k..”

  • Annika Stålfjäll Reinert » Vad är det som händer? :  ”Så är det! Vi får inte glömma att vanligt friskt åldrande även innefattar viss v..”

  • Ingrid » Jag har fyllt år!:  ”Grattis! ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln