Ta semester hos mig. 

Dessa vackra måsar är konstverk som man kan köpa. Dessa vackra måsar är konstverk som man kan köpa.

Träningspassen
Om du väljer att spendera din semester med mig då erbjuder jag alltid två träningspass per dag som bygger på funktionell styrketräning och konditionsträning. Dessutom erbjuder varje vecka pass som följer det tema som veckan har. Dessa pass kan ses som en fördjupning eller pass som kan inspirera dig till att prova något nytt.  Hösten 2017 har vi valt dessa tre teman; Röst, Yoga och Löpning. Läs mera här.  
Utflykter
En av dagarna under varje vecka gör vi en underbar trekking längs med Atlantkusten, vi utgår från Nazaré och sedan går vi via Praia Norte längs med den fantastiska stranden bort till Vale Furado, där vi äter gemensam lunch, trötta i benen åker vi sedan bil tillbaka till Nazaré. Här en liten film om Vale Furado.
Vilodag
En bra träningsvecka bör innehålla en vilodag. På min tränings resa har vi en rolig vilodag,  då lämnar vi Nazaré  för att se oss omkring. Resan börjar med Alcobaca kloster som är med på  UNESCOs världsarvslista. Här en liten film som visar lite av hur vackert det är.  Därefter besöker vi Obidos, en pittoresk medeltidsstad med välbevarad medeltida arkitektur. Liten film från Obidos.  Vi avslutar med att bege oss till den vackert belägna ekologiska vingården Encosta da Quinta inklusive vinprovning. Läs mer om vinet här och Här kan du se en liten film från vingården.  
Avslutningsmiddag
Slutet på veckan avslutas på min och min mans terrass över en god middag som vi tillagar. Där hoppas vi  att vi alla tillsammans och förhoppningsvis med många skratt summera de upplevelser vi delat under veckan här i Nazaré
Ännu mer, utanför programmet. 
Det finns inget tvång att delta på allt som erbjuds, ibland kan det vara skönt att själv få styra sin dag. Du kan utan att skämmas hoppa över ett träningspass eller två. Du bor ju en vecka i denna härliga lilla stad som verkligen är granne med havet. Du kan promenera den 2 km lång strandpromenaden på kvällen, höra vågorna och se solen gå ned. Du kan läsa boken du har med dig.  Du kan njuta av lugnet som råder här. Du kan hitta din egen favorit gränd där du tar en fika.  Du kan njuta av utsikten från torget i Sitio. Du kan besöka fyren utanför Sitio och häpna över insikten om hur höga vågorna kan bli just där. Du kanske låter dig bli frestad att köpa  dig en varm tröja eller varför inte en vacker mås från samma fyr som du besöker. Du kanske vill ta egen tid för att se utställningen på fyren för att du vill veta mer om djuphavsgraven som gör att vågorna kan bli så höga. 
Välkommen du som redan bokat! Du som inte har bokat - det finns några platser kvar. Boka här. 
Maria 

Konsten att ta sig tid för att läsa en bok.
Konsten att ta sig tid för att läsa en bok.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Lina » Fredagsmys. :  ”Hej Maria och Torbjörn! Vilken härlig ton ni har på er hemsida, jag sitter och f..”

  • susanne salmén » Träningsresan:  ”Jättejättefin hemsida med toppenresor ! Jag tror jag kommer på alla :) Varm Kra..”

  • Marianne Berlin » Vad är det som händer? :  ”Hm, har artros, aldrig svullen av den. Haft som knivar och opererats. Slagit i k..”

  • Annika Stålfjäll Reinert » Vad är det som händer? :  ”Så är det! Vi får inte glömma att vanligt friskt åldrande även innefattar viss v..”

  • Ingrid » Jag har fyllt år!:  ”Grattis! ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln