Hur svårt kan det vara?

Utmaningarna vi söker är oftast individuella. Personligen vill jag förbättra min fysiska styrka och kondition. Tränar alltså regelbundet. Vid sidan om det, vardagsmotion. Det som görs med lätthet. En cykeltur är en sådan sak för mig. Men idag blev det jag trodde skulle bli en cykeltur rena rama träningspasset.

Rutten vi valt var nämligen väldigt backig. 
Jag kan utan tvekan kämpa. Men det jag hade förträngt var att det var länge sedan jag cyklade. Utmaningarna bestod av att hantera backarna både uppåt och nedåt. Uppåt - jobbigt och trots växlar, när växeln var riktigt låg, ja då gick det så långsamt att jag fick problem med balansen, tvingades då gå. Det var riktigt långa och branta backar. Nedåt - det jobbiga bestod i att bromsa, jag tycker att det är läskigt med fart, kunde inte släppa på - fick ont i mina händer, tvingades då gå när det var riktigt brant. 

Det jag behöver träna på det ska jag inte gå in på - jag tror att du räknar ut det själv :)

Men visst var det ändå värt allt att få se denna utsikt, äta sen lunch när det värsta var avklarat, känna att det ändå blev en upplevelse värd allt besvär. 

Maria 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Lina » Fredagsmys. :  ”Hej Maria och Torbjörn! Vilken härlig ton ni har på er hemsida, jag sitter och f..”

  • susanne salmén » Träningsresan:  ”Jättejättefin hemsida med toppenresor ! Jag tror jag kommer på alla :) Varm Kra..”

  • Marianne Berlin » Vad är det som händer? :  ”Hm, har artros, aldrig svullen av den. Haft som knivar och opererats. Slagit i k..”

  • Annika Stålfjäll Reinert » Vad är det som händer? :  ”Så är det! Vi får inte glömma att vanligt friskt åldrande även innefattar viss v..”

  • Ingrid » Jag har fyllt år!:  ”Grattis! ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln