Att resa själv betyder inte att man är ensam. 

Jag fick en mailfråga.
" Funkar det att komma själv på din resa? Kommer jag att känna mig "utanför" - jag menar, är det bara par och kompisar som bokat in sig?"

Till varje temavecka har jag resenärer som reser själva. Det är därför jag erbjuder möjlighet att dela rum med någon annan som reser själv som gärna delar rum. Givietvis kan man också bo själv, i singelrum. Så, det funkar väldigt bra att resa utan en reskompis. För mig är det självklart att se till att alla har det bra under den vecka som man bokat in sig här. 

Personligen har jag bara bra erfarenheter av att resa själv. Oftast är det på mina "ensamresor" som jag haft tid att möta nya människor, några av dem blev senare vänner till mig. 

När det gäller just träning kan det till och med vara en fördel att resa själv, träningskompisar finns ju på plats, du behöver inte tjata med dig någon som tycker ditt träningsintresse är tråkigt. Du kan också se mig som din kompis på plats.  Jag bor vägg i vägg med hotellet så jag försvinner inte långt bort efter avslutade pass. Jag finns på plats, hela veckan. :) 

Titta på bilden. Denna lapp hittade jag när jag flyttstädade. Den texten skrev jag ned när jag var tonåring. Bar den alltid med mig när jag reste. Minns ej var jag hittade den. Jag tycker fortfarande att textens betydelse håller. 

Nu är det bara ett fåtal platser kvar. Tveka inte, boka in dig, så ses vi höst. :) 

Maria  


 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Lina » Fredagsmys. :  ”Hej Maria och Torbjörn! Vilken härlig ton ni har på er hemsida, jag sitter och f..”

  • susanne salmén » Träningsresan:  ”Jättejättefin hemsida med toppenresor ! Jag tror jag kommer på alla :) Varm Kra..”

  • Marianne Berlin » Vad är det som händer? :  ”Hm, har artros, aldrig svullen av den. Haft som knivar och opererats. Slagit i k..”

  • Annika Stålfjäll Reinert » Vad är det som händer? :  ”Så är det! Vi får inte glömma att vanligt friskt åldrande även innefattar viss v..”

  • Ingrid » Jag har fyllt år!:  ”Grattis! ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln