Just nu, är vädret lite av en Dramaqueen

Magiskt väder. Det är allt på samma gång. Sol, regn, vind och lite hagel :) Vågorna kraftfulla mot stranden. Det är våren här. Förra veckan kunde vi ligga platt och lapa sol. Nu är det några dagar av det som kallas sämre väder. Men jag njuter ändå. Kanske för att jag bor så nära havet. Det blir aldrig tråkigt att betrakta havet och himlen. Jag tillstår att dagar som dessa då är det gymmet jag väljer för träning. Men. Att promenera vid havet är upplyftande friskt så där klipper jag mina 10 000 steg. 
Maria 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Lina » Fredagsmys. :  ”Hej Maria och Torbjörn! Vilken härlig ton ni har på er hemsida, jag sitter och f..”

  • susanne salmén » Träningsresan:  ”Jättejättefin hemsida med toppenresor ! Jag tror jag kommer på alla :) Varm Kra..”

  • Marianne Berlin » Vad är det som händer? :  ”Hm, har artros, aldrig svullen av den. Haft som knivar och opererats. Slagit i k..”

  • Annika Stålfjäll Reinert » Vad är det som händer? :  ”Så är det! Vi får inte glömma att vanligt friskt åldrande även innefattar viss v..”

  • Ingrid » Jag har fyllt år!:  ”Grattis! ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln