En burk med guld. 

För mig är det inte så att jag kan springa med lätthet varje dag. Som ett brev på posten får jag alltid ont dagen efter ett tuffare löppass. Inte träningsvärk utan nervsmärta. Men jag har också förstått att tar jag det lugnt ca 24h efter ett sådant pass då klingar smärtan av. Sedan kan jag träna igen.

Jag kan inte träna löpning varje dag. 
Det betyder att min kropp kan träna löpning varannan dag. Motionera varje dag men inte träna hårt varje dag. Min kropp behöver nu längre tid för återhämtning. Men det är ju egentligen inget problem!
Jag upprepar; "tålamod är en dygd", "Rom inte byggdes på en dag" samt påminner mig om att "ta det sakta i backarna". Genom att vara "flitig som ett bi" - inte ge upp,  kan jag nu åter springa 5-10 km utan att få droppfot, utan att höger ben tappar kraft. 

På tal om bin. 
Häromdagen hade vi gäster som tog med sig en burk honung när de kom på besök. Från egen biodling. Fantastisk gåva. Honungen har jag gärna i dressing och en klick i yoghurt är en underbar dessert. Jag tittar på min burk med honung och tänker att jag fått en burk med flytande guld. Sänder en tacksam tanke till alla bin därute. Ber en bön att vi alla ska värna om naturen. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något. 

Maria 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Lina » Fredagsmys. :  ”Hej Maria och Torbjörn! Vilken härlig ton ni har på er hemsida, jag sitter och f..”

  • susanne salmén » Träningsresan:  ”Jättejättefin hemsida med toppenresor ! Jag tror jag kommer på alla :) Varm Kra..”

  • Marianne Berlin » Vad är det som händer? :  ”Hm, har artros, aldrig svullen av den. Haft som knivar och opererats. Slagit i k..”

  • Annika Stålfjäll Reinert » Vad är det som händer? :  ”Så är det! Vi får inte glömma att vanligt friskt åldrande även innefattar viss v..”

  • Ingrid » Jag har fyllt år!:  ”Grattis! ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln