NoIfNoBut planerar för nya resor 2018

Vardagen är lite mysigare här. Faktiskt. Jag sitter och jobbar till vågornas brus. Det är lyxigt. Vi är glada då vi i princip är fullbokade alla tre veckor 2017. Temaveckorna röst och löpning endast ett fåtal platser kvar. Se här. 

Nu har jag/vi börjat planera 2018. Fler resor. Vilka teman ska vi fortsätta med, vad ska vi utveckla. När ska resorna gå. Vilka ska jag samarbeta med? Det så inspirenade!

Nytt tema 2018
Nybörjarsurf.  
Igår träffade jag de som driver surf4you. Underbart ödmjuka en sorts inställning som jag gillar. Jag tror det kommer med åldern, ödmjukhet inför den som vill lära och ödmjukhet inför konsten att läta ur. 
Riktig kul att sammarbeta med dem och vi ska lägga upp ett unikt program tillsammans. 

Om Miguel och Henrique
Miguel är uppvuxen vid havet och han är barnbarn till en lång rad av fiskare. Hans stora passion är Surf. Han har de senaste åren framgångsrikt varit Surf Coach och har intyg från International Surfing Association. Miquel är dessutom stand up paddle tränare. Surf4you driver han med sin barndomsvän Henrique, även han sedan barnsben uppvuxen vid havet. Henrique säger att kombinationen av hans passioner, personlig utveckling och havet sammaflätas nu när han tillsammans med Miquel driver surf4you. ”Surfa din wave”. ”Surfa ditt liv” säger Henrique. 
De säger att deras kärlek till havet ligger som grund för att även du kan känna samma känsla av frihet och lugn som de gör. Dessutom erbjuder de bra vågor där du lär dig hantera brädan utifrån dina förutsättningar.
Vem kan surfa?
Vi talade om vad som är den viktigaste egenskapen om man ska surfa; att man gillar vatten.
Grunden är; gilla havet, förstå vattenets kraft, inte slåss mot vattnets kraft, lära sig hantera och förstå kraften. Det kan man göra oavsett ålder. Det kan låta "flummigt" säger Miguel, ”men det är grunden” som gör dig till en surfare.
Klart att det underlättar om man är smidig. Men att vilja lära sig surfa kan ju vara motivator för träna upp sin smidighet, rörlighet och styrka.
Men, tro inte att du måste vara 30 år och yngre i din kropp för att kunna lära dig att surfa.
Dessutom, som alltid när man ska lära sig något nytt, lärararen måste vara en bra pedagog som drivs av varje eleves potential. 
Vem kan åka på min temaresa nybörjarsurf ? 
Du som gillar vatten.
Du som gillar havet.
Du som uppskattar en lärande miljö med lekfull inställning.
Du som aldrig provat att surfa, men vill prova. 
Du som provat surfa men aldrig fick till det.
Temavecka nybörjarsurf 2018
Som vanligt gör vi utflykter. Som vanligt avslutas veckan på vår terrass. 
Som vanligt är det pass med funtionell styrketräning och konditionsträning samma vecka. Det betyder att du kan åka med någon som inte vill surfa, de får annan träning. Här ser du hösten 2017 - obs fåtal platser kvar på temaveckan röst och löpning. Yoga veckan är fulbokad. Klicka här kan du se program. 

Mer om all planering för 2018 senare. Men vill du åka redan nu? Vi kan ta mot mindre sällskap under våren. Kontakta oss! 

Maria 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Lina » Fredagsmys. :  ”Hej Maria och Torbjörn! Vilken härlig ton ni har på er hemsida, jag sitter och f..”

  • susanne salmén » Träningsresan:  ”Jättejättefin hemsida med toppenresor ! Jag tror jag kommer på alla :) Varm Kra..”

  • Marianne Berlin » Vad är det som händer? :  ”Hm, har artros, aldrig svullen av den. Haft som knivar och opererats. Slagit i k..”

  • Annika Stålfjäll Reinert » Vad är det som händer? :  ”Så är det! Vi får inte glömma att vanligt friskt åldrande även innefattar viss v..”

  • Ingrid » Jag har fyllt år!:  ”Grattis! ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln