Alla virusar väck!

Att vakna denna påskafton och känna att kroppen inte längre bär på förkylning - det är en gåva.  Det är fint väder, inte för varmt, vilket jag njuter av. Efter förkylning brukar jag ordinera ett i tid lite längre motionspass. På så sätt får kroppen långsamt komma igång. Vi gör en lite längre vandring. Skönt. 
Maria 
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Lina » Fredagsmys. :  ”Hej Maria och Torbjörn! Vilken härlig ton ni har på er hemsida, jag sitter och f..”

  • susanne salmén » Träningsresan:  ”Jättejättefin hemsida med toppenresor ! Jag tror jag kommer på alla :) Varm Kra..”

  • Marianne Berlin » Vad är det som händer? :  ”Hm, har artros, aldrig svullen av den. Haft som knivar och opererats. Slagit i k..”

  • Annika Stålfjäll Reinert » Vad är det som händer? :  ”Så är det! Vi får inte glömma att vanligt friskt åldrande även innefattar viss v..”

  • Ingrid » Jag har fyllt år!:  ”Grattis! ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln